PRIMA PAGINĂ » SPORT » DEBUT RATAT | CHINDIA – U CLUJ 0-1 (0-1)

DEBUT RATAT | CHINDIA – U CLUJ 0-1 (0-1)

de admin3
1 vizualizări

Chindia a pierdut acasa, 0-1 cu U Cluj, la revenirea in Liga a II-a dupa o pauza de doi ani. Pustii de la Cluj le-au stricat sarbatoarea celor 3.000 de oameni care au umplut tribunele, pe Eugen Popescu. Oamenii au cerut, a doua oara in patru zile, demisia antrenorilor Croitoru si Bardes.

La primul meci oficial dupã finala Cupei României, pierdutã cu Steaua, șepcile roșii au luat trei puncte mari la Târgoviște. Andreas Calcan a înscris în minutul 15.
Chindia a dominat teritorial ostilitã?ile, dar atât. Nici Popa, nici Anton sau Cherchez nu au putut înscrie golul așteptat de miile de fani de pe stadion.

Cherchez, omul dorit iarna trecutã de Dinamo, a fost aproape de 1-1, dar bara i-a salvat pe clujeni . U a rãmas în zece dupã hențul lui Kovacs, cu cinci minute înainte de pauzã, iar Chindia s-a nãpustit spre buturile alb-negrilor. Echilibrul s-a restabilit dupã o orã de joc.

Cãpitanul Chindiei, Pãtru, a comis o greșealã de începãtor: a pus mâna pe mingea care nu ieșise în aut: al doilea galbeni și eliminare. Finalul a fost haotic, cu Clujul fragmentând pe cât s-a putut și cu Chindia incapabilã sã deseneze o fazã în careul advers.

0-1 pe Eugen Popescu și Târgoviștea pleacã prost în noul sezon.
U Cluj a aliniat la Târgoviște o garniturã de jucãtori sub 21 de ani. Puștii ardelenilor au jucat bine și au scos o victorie de moral. Clujenii sunt în insolvențã și au uitat deja de Liga I.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe