PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DECAPITĂRI POST-ELECTORALE – VIDEO

DECAPITĂRI POST-ELECTORALE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Victoria Aliantei PSD – UNPR – PC la mare distanta fata de celelalte partide nu-i va impiedica pe liderii social-democrati sa nu ia masuri drastice impotriva sefilor organizatiilor locale care nu au performat, care au obtinut mult sub scorul judetean. Decapitarile vor fi facute inclusiv in judetele unde PSD a luat un scor foarte bun. In pericol de a-si pierde functiile sunt si cativa lideri locali damboviteni, printre care s-ar numara, spun voci din partid, si presedintele PSD Targoviste, Cristian Stan.
Daca la nivel de judet, social-democratii se pot lauda cu un scor de aproape 51 de procente, 50,31% mai exact, nu la fel stau lucrurile, cu doua exceptii, in cazul filialelor orasenesti. Doar social-democratii din Gaesti si Titu au reusit performanta de a depasi pragul de 50%, pe cand ceilalti PSD-isti de la ,,oras,, s-au situat mult sub rezultatul de la nivel judetean. Marea dezamagire a fost organizatia municipala a PSD Targoviste care a reusit sa-si adjudece doar 33,62% din voturi, desi tinta fixata de presedintele Cristian Stan era de peste 45%. Ca sa nu mai spunem ca in luna martie Cristian Stan afirma foarte increzator ca are target ca si organizatia judeteana, respectiv cel putin 50 de procente. De remarcat este ca, in Targoviste, PSD a fost devansat de formatiunile de dreapta care, impreuna, au obtinut peste 35%, ca tot se vorbeste in ultimele zile de unificarea dreptei.
Semiesecul social-democratilor targovisteni condusi de Cristian Stan nu va fi trecut cu vederea de liderii de la centru care, spun voci din partid, vor dispune indepartarea acestuia de la sefia filialei municipale. O contributie semnificativa la decapitarea conducerii municipale vor avea si unii colegi de partid cu ceva mai multa trecere pe la sefii din Kiseleff.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe