PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN VICIU I-A DISTRUS VIAȚA – VIDEO

UN VICIU I-A DISTRUS VIAȚA – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Un viciu i-a nenorocit viata! Un fost boxer a ajuns sa cerseasca mila prietenilor pentru a-si duce traiul de pe o zi pe alta. Un moment de betie in tinerete a fost suficient pentru ca Gheorghe Lascaie sa ramana cu un handicap care ii chinuie viata. Din cauza unei batai primite intr-o seara damboviteanul a ramas cu sechele la mana si piciorul stang. Omul spune ca pentru interventii si tije are nevoie de 2000 de euro bani pe care nu-I are pentru ca acum traieste dintr-un ajutor de 140 de lei si din mila celor care l-au cunoscut pe vremea cand era sportiv.
Desi viitorul suna bine pentru Gherghe Lascaie, practica box si avea doi copii carora trebuie sa le asigure un viitor, fostul sportiv a cazut in capcana bauturii si astfel s-a nenorocit.
Bataia primita in acea seara i-a adus si suferinta si chinul pe care il traieste acum.
Chiar daca dupa ce a trecut prin aceasta experienta, omul spune ca nu s-a mai atins de bautura, viciul care l-a dominat in trecut i-a lasat sechele. Din spusele sale, interventiile de care are nevoie il costa 2000 de euro, dar in prezent traieste cu doar 140 de lei pe luna.
Barbatul spune ca singurii care il mai ajuta acum sunt prietenii care ii mai dau cate ceva de mancare.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe