PRIMA PAGINĂ » SPORT » DEPLASARE GREA PENTRU MIOVENI – VIDEO

DEPLASARE GREA PENTRU MIOVENI – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

 

CS Mioveni va juca, în runda din week-end a Ligii a II-a, în deplasare, la UTA Arad, partida fiind foarte im­por­tantă pentru galben-verzi, deoarece poate reprezenta ultima şansă pen­tru echipa lui Moldovan de a mai prinde un loc de play-off.

În tur, la Piteşti, Mioveniul s-a impus după pauză cu 3-0, adversarul fiind şi atunci într-o situaţie foarte grea. Cu un alt antrenor, în persoana lui Falub, UTA trece şi acum prin momente dificile, scan­da­lu­rile fiind la ordinea zilei în curtea clubului. Dovadă este şi primul meci oficial din 2014, când arădenii s-au văzut în postura de a nu putea folosi mai mulţi ju­cători transferaţi din cauză că nu au fost legitimaţi la timp sau aveau probleme cu suspendarea. De toate aceste probleme poate profita Mioveniul, sâmbătă.

Galeria UT-ei a anunțat că va boicota partida cu CS Mioveni. Suporterii alb-roșiilor sunt supărați pe acționarii clubului, pe care îi acuză în termeni duri că au distrus imaginea fotbalului arădean.

 

I.M

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe