PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

MDI Tv a desemnat prin tragere la sorti fericitii castigatori ai tombolei organizata in cadrul campaniei ” Politica strazii ”. Concurentii au avut sansa sa completeze taloane oferite gratuit in localitatile unde s-a desfasurat emisiunea, iar in aceasta seara foarte multi dintre ei au avut sansa si s-au ales cu premii substantiale. Oamenii au castigat diferite premii: televizor, aragazuri, frigider, cuptor cu microunde, aspirator, masina de calcat, masina de tocat. MDI Tv le-a mai oferit unor damboviteni un sejur la munte, la Moeciu, pentru doua persoane, o cina romantica la un restaurant select din Targoviste sau trei vouchere in valoare totala de 1.000 de lei, cu care isi poti face cumparaturile intr-un supermarket din Targoviste.

Asa cum au declarat invitatii ultimei emisiunii ” Politica strazii ”, campania MDI Tv a reprezentat un proiect indraznet care a oferit posibilitatea cetatenilor sa isi spuna in direct punctul de vedere, in fata a zeci de mii de telespectatori din tara sau din strainatate. Oamenii s-au exprimat pe marginea unor subiecte de ordin social, administrativ sau politic. Cetatenii vor ca judetul Dambovita sa evolueze, iar dambovitenii sa fie ajutati de autoritati.

MDI Tv a demonstrat ca cetateanul este prioritar in societate, iar jurnalistii le-au oferit dreptul la cuvant si libera exprimare pe subiectele si problemele alese de ei. MDI Tv a incercat sa ii ajute pe oameni in felul acesta, iar vocea lor sa fie auzita de autoritati in speranta ca vor fi ajutati.

In cadrul campaniei ” Politica strazii ” mii de persoane s-au inscris la tombola organizata de MDI Tv, cu ajutorul sponsporilor, in localitatile unde a fost amplasat studiul mobil al emisiunii si au sperat sa se numere printre fericitii castigatori. Unii au avut sansa si si-au auzit numele la tragerea la sorti de luni seara, in direct la MDI Tv. Comisia de evaluare a fost formata din Adrian Stoica jurist, Diana Badea economist si Elena Stan asistent manager care au validat taloanele concurentilor. Prima castigatoare a fost Grigorescu Andrada Elena din municipiul Moreni.

Vlad Sorin, un cetaten din Voinesti a castigat un aspirator. Eugenia Tacu din Targoviste si Nicolae Panait din Ploiesti au castigat cate un aragaz. Televizorul va intra in posesia lui Oprea Ciprian din Fieni, iar frigiderul va merge la Preda Madalin din Rau Alb. Lista tuturor castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.mditv.ro. Concurentii se pot prezenta cu buletinul de identitate pana vineri la sediul MDI Tv din Targoviste situat pe bulevardul Carol 1, nr 36. Cei ale caror bilete au fost trase la sorti, dar care nu au luat la cunostinta, vor fi contactati de angajatii MDI Tv pentru a-si ridica premiile.

 

Valentin Popescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe