PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VREME REA ÎN DÂMBOVIȚA – VIDEO

VREME REA ÎN DÂMBOVIȚA – VIDEO

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Atentionare de vreme rea in Dambovita! Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo de cod galben, valabila pentru sudul si si sud-vestul tarii pentru urmatoarele zile, Vremea va fi caracterizata prin ploi insemnate cantitativ si intensificari de scurta durata ale vantului.

 

 

OFF: Din seara zilei de duminicã, 29 septembrie, pânã în dupã-amiaza zilei de luni, 30 septembrie, va ploua pe arii extinse în Banat, Oltenia şi cea mai mare parte a Munteniei. În aceste regiuni, în intervalul menţionat, se vor cumula local cantitãţi de apã de 20 – 25 l/mp şi izolat, îndeosebi în zona Munţilor Banatului, peste 30 l/mp. Incepand de luni si pana joi vremea de toamna va continua sa isi arate coltii. In Dambovita si in tot sudul tarii va ploua abundent si in urmatoarele zile, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Incepand de luni dupa amiaza vantul se va intensifica si va avea viteze de 50-70 km pe ora, iar in Baragan si Dobrogea vor depasi tempoerar 80 km/h.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe