PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » DETALII ÎNFIORĂTOARE DESPRE COPILUL GĂSIT ÎN TOALETĂ

DETALII ÎNFIORĂTOARE DESPRE COPILUL GĂSIT ÎN TOALETĂ

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul bebelușului găsit în haznaua din curtea casei. Mama copilului suferea de boli psihice, iar vecinii spun că fusese internată în repetate rânduri la psihiatrie. Înca nu se știe dacă și-a aruncat nou-născutul în toaletă sau nu a conștientizat că a născut copilul. Fetița născută prematur a fost salvată de polițiștii locali din latrină, dar trupul fragil nu a mai rezistat șocului.

Ancheta în cazul care a zguduit întreaga comunitate scoate la iveală din nou probleme ale sistemului, dar și detalii cutremurătoare. Femeia de 34 de ani din Gorgota a născut prematur. I s-a făcut rău în curte, iar vecinii au chemat o ambulanţă care a dus-o de urgenţă la maternitate. Medicii au fost cei care au dat alarma. Până acum nu se știe cu exactitate dacă mama iresponsabilă și-a aruncat copilul în toaletă sau a născut şi l-a scăpat involuntar.Poliţiştii ajunşi la casa femeii au descoperit copilul în latrină si i-au aplicat manevre de resuscitare. Tinerii în uniformă, încadrați de doar șașe luni, au sperat până în ultimul moment că micuța va supraviețui.

Copilul, o fetiţă născută prematur la un kilogram a fost scoasă vie din closet,dar din păcate a intrat în stop cardio-respirator și a murit cu toate eforturile medicilor. Femeia era cunoscută cu probleme psihice. Vecinii spun ca a fost tratată de mai multe ori la psihiatrie. Se pare că provenea dintr-un centru de plasament și doar o mătușă o mai vizita din când în când.

Oamenii legii încearcă să afle cum s-a produs tragedia.

Cel mai probabil, mama nu va putea fi trasă la răspundere pentru că nu are discernământ, iar medicii spun că fetita a venit pe lume printr-o naştere spontană prematură, care și ea în sine este deosebit de periculoasă pentru copiii dar și pentru femeile în cauză.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe