PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPARIȚIE MISTERIOASĂ ÎN VIENA – VIDEO

DISPARIȚIE MISTERIOASĂ ÎN VIENA – VIDEO

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

Disparitie misterioara in Viena, Austria! Un barbat de 33 de ani din localitatea damboviteana Crangurile, plecat in strainatate, nu mai este de gasit de trei luni de zile. Damboviteanul este invalid, iar sotia acestuia banuieste ca a fost preluat de traficantii de carne vie si trimis la cersit. Femeia se roaga  zi de zi ca barbatul sa mai fie in viata.

 

Conform spuselor sotiei barbatului disparut, cei doi au plecat anul trecut la munca in Austria, iar la doar 4 zile de sedere pe teritoriul strainilor au fost retinuti de politie dupa ce au fost gasiti pe strazi, vanzand ziare. Cei doi au fost eliberati pe rand de autoritatile vieneze si de atunci nu s-au mai intalnit. Lasat singur, omul a fost prada usoara pentru traficantii de carne vie, spune femeia, avand in vedere ca barbatul este invalid. Aceasta considera ca tanarul a fost fortat sa cerseasca, iar altii sa colecteze profitul.

 

Femeia se teme de ce-i mai rau si spera ca barbatul sa mai fie in viata. Cei doi au impreuna doi copii de 4 si 5 ani care intreaba mereu de tatal lor. De fiecare data mama evita sa le raspunda micutilor unde este plecat. Uneori le spune ca este bine, la munca in strainatate.

 

Barbatul care a disparut se numeste Stefan Adrian Kozak, are membrele inferioare amputate, iar la momentul disparitiei avea mustata. Nu cunoaste nicio limba straina, ceea ce ii ingreuneaza si mai mult situatia in strainatate. Persoanele care pot da informatii despre Stefan Adrian Kozak pot suna la numarul de telefon 0764.350.807.

 

 

Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

 

http://youtu.be/0QPJotWX-IY

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe