PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOMENTE DE GROAZĂ – VIDEO

MOMENTE DE GROAZĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

Tentativa de  viol, la Titu, in judetul Dambovita. O tanara de 16 ani a trecut prin momente de groaza cand s-a trezit in apartament cu un tanar care a incercat sa o violeze. Tipetele de disperare ale fetei l-au determinat pe suspect sa fuga, insa a fost prins in scurt timp de un jandarm care a auzit strigatele fetei. Ajuns pe mana procurorilor, tanarul regreta fapta dar risca ani grei de inchisoare.

 

Fata de 16 ani locuieste la parterul unui bloc din orasul Titu impreuna cu parintii ei. Acestia erau plecati la serviciu cand tanarul a intrat in casa peste ea. S-a speriat de moarte si a inceput sa tipe cat au tinut-o puterile. Strigatele de ajutor ale fetei l-au determinat pe tanar sa-si abandoneze planul diabolic si sa fuga. N-a ajuns prea departe!

 

Un vecin, jandarm a auzti tipetele venite din apartamentul fetei. Jandarmul l-a predat politistilor care i-au intocmit dosar penal pentru tentativa de viol. Ajuns pe mana politistilor, tanarul regreta acum ce a facut.

 

Prea tarziu insa! Politistii il vor prezenta procurorilor cu propunere de arestare preventiva pentru tentativa de viol si, daca va fi gasit vinovat, acesta risca ani grei de inchisoare.

 

 

Echipa: Mihai Eremia / Valentin Popescu / Loredan Bouroșu / Eugen Bănescu

 

 

http://youtu.be/cXNjCxhPHMI

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe