PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ – VIDEO

DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Disperare intr-o familie din localitatea dambovitena Mărcești! Capul familiei, un barbat de 43 de ani a disparut fara urma de mai bine de o saptamana. Sotia si fiica sa nu mai au liniste pentru ca nimeni nu mai stie nimic de el. Ultima data a fost vazut dupa ce ar fi jucat la jocuri de noroc si acum se tem de ce-i mai rau.
Cristian Leahu are 43 de ani si este de fel din Iasi. Locuia de ceva ani fara forme legale impreuna cu familia sa in localitatea dambovitena Marcesti. Ultima data a fost vazut pe 27 martie la un bar din localitate. Ar fi pierdut mai multi bani la jocuri de noroc si de atunci nimeni nu mai stie nimic de el. Familia se teme de ce e mai rau!
Barbatul are constitutie atletica, inaltime 1.70, par saten si ochi caprui. Cine poate da orice detaliu depre el poate suna familia la numarul de telefon 0735447209 sau la orice post de politie.

Mihai Eremia
Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe