PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TURIȘTI BLOCAȚI ÎN BUCEGI – VIDEO

TURIȘTI BLOCAȚI ÎN BUCEGI – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Au pornit pe munte cu autoturismele neechipate de iarna si au ramas blocati in Bucegi! Sapte turisti, intre care doi din Republica Moldova, au cerut ajutorul jandarmilor montani damboviteni dupa ce au rămas blocati duminica in zona Zanoaga –Table. Alti doi turisti au avut nevoie de sprijin in zona Pestera. Jandarmii au intervenit si i-au insotit pe turisti pana la Moroieni.
Vremea rea de la munte le-a dat batai de cap turistilor care s-au aventurat in Bucegi in acest weekend fara sa isi echipeze masinile corespunzator. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, sapte turisti au ramas blocati duminică, în Masivul Bucegi, pe un drum spre localitatea Moroeni, judeţul Dâmboviţa. Cei şapte, între care doi turişti din Republica Moldova, au urcat cu două autoturisme pe drumul judeţean 714, către localitatea Moroeni, însă au rămas blocaţi din cauza ninsorii si a traseului inzapezit, maşinile nefiind echipate corespunzător.
Tot in acest weekend jandarmii montani au mai intervenit si in zona Pestera unde alti doi turisti au ramas blocati. Potrivit Consiliului Judeţean Dâmboviţa, circulaţia pe mai multe drumuri din zona montană a judeţului se desfăşoară cu restricţii în această perioadă. Astfel, sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului – Cabana Piatra Arsă este închis circulaţiei. Accesul în Platoul Padina se face pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, numai cu autovehicule echipate corespunzător drumurilor montane.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: IJJ Dâmbovița

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe