PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ – VIDEO

DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Bărbatul a disparut de la domiciliu la sfârșitul lunii februarie

Un bărbat de 49 de ani , din Curtea de Arges, a disparut fara urma de la domiciliu. Rudele spun ca barbatul era ingrijorat dupa ce a ramas fara un loc de munca si nu mai primea nici indemnizatie de somaj. Tot timpul isi cauta un serviciu. Ultima data ar fi fost vazut urcand intr-un microbus si ar fi spus ca se duce sa si cauta de munca. De atunci nimeni nu mai stie nimic de el.

Barbatul si-a pierdut locul de munca anul trecut. A urmat apoi opt luni in care a primit indemnizatia de somaj. In luna ianuarie i-a fost sistata si de atunci , barbatul nu mai avea liniste. Isi cauta mereu un loc de munca , insa peste tot era refuzat. Ultima data a fost vazut de un vecin urcand intr-un microbuz. De atunci , niemni nu mai stie nimic de el. Barbatul se numeste Gheorghe Bănică, are 49 de ani si locuiește in Curtea de Arges. Are 1.70 m inaltime, ochi caprui, par saten si constitutie atletica. Purta la momentul disparitiei o geaca neagra, bocanci si pantaloni in dungi. Cine poate da orice detaliu despre barbat este rugat sa anunte imediat cel mai apropiat post de politie.

 

Mihai Eremia

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe