PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MUSAFIR NEPOFTIT – VIDEO

MUSAFIR NEPOFTIT – VIDEO

de Andrei Oprescu
83 vizualizări

O familie din Teleorman s-a trezit cu un pacient de la Spitalul de Psihiatrie, în dormitor

 O familie din localitatea Poroschia, judetul Teleorman, a avut parte de o experineta nu tocmai obisnuita. Cand s-au trezit din somn, la piciorele lor au dat de un barbat care manca si se uita la televizor. Musafirul nepoftit era un pacient de la Spitalul de Psihiatrie Poroschia, situat peste drum de casa lor. Cu greu , folosindu-se de o coadă de mătură, proprietara casei a reușit să-l scoată pe intrus din locuință. Imediat, a mers la Postul de Poliție pentru a anunța incidentul.

 În timp ce dormeau, bărbatul a intrat în casă, a mers în bucătărie si a mâncat tot ce a gasit. Aproape sătul, pacientul s-a gândit să se odihnească, așa că a mers în dormitorul bătrânilor. Ajuns acolo, vizitatorul a trecut la desert, după ce a observat că pe masă se aflau mere și covrigi. Cand s-au trezit din somn, cei doi batrani au ramas inmarmuriti.

Femeia, cu mai mult curaj, a incercat sa-l dea afara din casa, insa barbatul s-a importivit si cu greu a parasite locuinta.

 La cateva minute , barbatul, bonav psihic, a revenit in locuinta batranilor.

Se pare că astfel de incidente se întâmplă destul de des, după cum spun oamenii din zona, mai ales cei care locuiesc în apropierea spitalului. În vara anului 2013, o altă familie a găsit o pacientă , pe fotoliu, în holul casei.

 

Mihai Eremia

sursa: www.totalimpact.ro

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe