PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPĂRUT…PRIN SPITALE

DISPĂRUT…PRIN SPITALE

de Andrei Oprescu
41 vizualizări

Bărbatul, de 62 de ani, din Scheiu de Sus, judeţul Dâmboviţa, pe care rudele l-au dat dispărut din data de 4 mai, după ce a fost externat din spitalul de la Găeşti, a apărut teafăr tot la unitatea medicală. Spune că nu a fost niciodată dispărut, ci internat într-un alt spital din Bucureşti. Problema este că şi-a pierdut telefonul şi nu a mai putut lua legatura cu rudele pentru a le anunţa că se internează din nou, dar în capitală.
Traian Nica pare că fuge mai mult de singurătate decât de boală. Este cunoscut cu probleme renale de mai bine de un an, iar rudele spun că a stat numai prin spitale, de teama durerii. A fost externat în data de 4 mai din Spitalul Orăşenesc Găeşti şi în loc să se ducă acasă, unde ştia că nu-l aşteaptă nimeni, întrucât copiii stau mai mult plecaţi în străinătate, bărbatul a pornit spre capitală, să se interneze într-un alt spital. Pentru că nu mai ştiau nimic de el rudele l-au dat dispărut şi s-au gândit la ce e mai rău. După aproape două luni şi jumătate, pacientul a apărut, din nou, la Găeşti, cerând o nouă internare.
Rudele şi-au făcut griji şi s-au mobilizat să-l caute, în timp ce bărbatul pare că ia în rât această situaţie şi chiar propria lui viaţă.
Medicii spun că bărbatul nu mai necesită internare, dar se pare că Traian Nica s-ar fi obişnuit prin spitale şi parcă nu are tragere de inimă să meargă acasă, la Scheiu de Sus.
Când a dat ochii cu rudele îngrijorate, Traian Nica a fost muştruluit bine de cei din familie. Încăpăţânarea lui de a sta prin spitale şi fără să-şi anunţe apropiaţii a ajuns mult prea departe. De când a fost dat dispărut, poliţiştii găeşteni l-au căutat, dar fără rezultat. Povestea spusă de bărbat, că ar fi stat internat în Bucureşti este cam greu de crezut. În mai bine de două luni, familia sau poliţia ar fi fost anunţate de prezenţa bărbatului în unitatea medicală, dar important este că individul a apărut teafăr şi nevătămat.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe