MINORĂ DISPĂRUTĂ ÎN RÂUL VEDEA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tragedie în localitatea teleormăneană Smârdioasa. Părinții unei fete de 13 ani trec prin clipe de coșmar după ce minora venită la scăldat cu o prietenă a dispărut în apele râului Vedea. Fetele au alunecat pe malul abrupt și au căzut în apă. Una dintre ele a fost salvată în ultima clipă de un pescar din zonă, cealaltă a fost luată de curenți. Mai multe echipe de căutare au intervenit și s-a solicitat și sprijinul scafandrilor.
Cele două fete de 13 ani din satul Șoimu, comuna Smârdioasa veniseră la scăldat cu mai mulți tineri de vârsta lor. Distracția s-a transformat în coșmar, când două dintre ele au alunecat pe malul abrupt și au căzut în apă. O fată a fost salvată la timp de un pescar care se afla în zonă, pentru Mickey nu s-a mai putut face nimic. A dispărut brusc și, cel mai probabil, a fost luată de curenți puternici.
Fata a fost căutată ore întregi de pompierii de la ISU Teleorman. În sprijinul lor au sosit și colegii de la Giurgiu. Părinții sunt în stare de șoc. Căutările au fost îngreunate de nivelul crescut al apei, după ce râul Vedea și râul Teleormanul au fost sub cod portocaliu.
Locul în care fata a dispărut se afĺă la confluența râurilor Vedea și Teleormanul. Scafandrii și pompierii s-au retras la lăsarea nopții și căutările s-au reluat dimineața.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ACCIDENT CU TREI VICTIME ÎN ALEXANDRIA

Accident pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria. În eveniment au fost implicate 3 autoturisme, iar trei persoane au fost rănite. Este vorba despre două persoane, mamă și fiică, de aproximativ 35 de ani, respectiv 7 ani, conștiente și cooperante, cu mai multe traumatisme, care au preluate de echipajele medicale SAJ