PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » DISPĂRUTUL DE LA CORBII MARI, DEPISTAT DE POLIŢIŞTI

DISPĂRUTUL DE LA CORBII MARI, DEPISTAT DE POLIŢIŞTI

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Căutările de anvergură ale poliţiştilor găeşteni au dat roade! Bărbatul dispărut, de la Corbii Mari, de 46 de ani, a fost depistat în Bucureşti. Acesta este bine, din punct de vedere fizic, dar se pare că a clacat din punct de vedere psihic. Se pare că separarea de soţia sa l-a afectat mai mult decât credeau cei apropiaţi. Bărbatul este cunoscut în sat ca şi consumator de alcool, însă, dispariţia sa a scos la iveală şi faptul că are probleme psihice.

Ionel a plecat de acasă, din comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, vineri, 6 octombrie, către un obor din Sârbeni, judeţul Teleorman. Acesta voia să vândă calul şi căruţa, cu care s-a înhămat la drum. La zece ore după plecarea bărbatului, calul s-a întors singur acasă, legat de căruţă, iar acest lucru le-a înspăimântat pe rudele, care au sunat imediat la poliţie, să anunţe dispariţia.

A fost căutat de poliţişti, jandarmi şi săteni în pădurile din zonă, dar şi pe drumurile spre Teleorman. Astazi urmează să fie adus la sediul Poliţiei Găeşti, unde va ajunge şi familia.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe