PRIMA PAGINĂ » Arges » BĂTRÂN MORT ÎNTR-UN ȘANȚ

BĂTRÂN MORT ÎNTR-UN ȘANȚ

de Andrei Oprescu
30 vizualizări

Sfârșit tragic pentru un bătrân din Albota. Omul a fost găsit de o vecină decedat într-un șanț. Plecase de acasă cu o zi înainte și nu s-a mai întors. Familia l-a căutat toată noaptea însă nu au dat de el. O vecină a dat alarma. Bătrânul avea 81 de ani și lângă el era și bicicleta cu care plecase de acasă. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante. Este posibil ca bătrânul să fi murit de infarct sau a fost victima unui accident rutier.

Cadavrul bătrânului de 81 de ani zăcea într-un șanț. O vecină a fost cea care l-a găsit. Lângă trupul neînsuflețit era și bicicleta bărbatului. Din spusele rudelor, bătrânul plecase la cunoștințe din sat cu o zi în urmă, dar nu s-a mai întors. L-au căutat noaptea și în zorii zilei o vecină i-a anunțat că bătrânul zace fără suflare în șanț.

Un vecin a anunțat poliția și familia bătrânului.

Polițiștii iau în calcul două variante: accident rutier sau infarct. Trupul său a fost transportat spre Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean, pentru stabilirea cauzei decesului.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe