PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPERARE PE VALEA DÂMBOVIȚEI

DISPERARE PE VALEA DÂMBOVIȚEI

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

 

Dambovitenii din Barbuletu sunt disperati. Grindina cazuta in localitate le-a distrus culturile in totalitate. Nici pomii fructiferi nu au scapat. S-a ales praful de munca lor si de banii pe care i-au investiti. Oamenii au venind plangand la primarie, pentru a cere ajutor. Spun ca daca autoritatile nu le vor oferi un sprijin, la iarna vor muri de foame.

Grindina cat oul de porumbel, cazuta in aceasta saptamana in localitatea damboviteana Barbuletu, ii aduce pe agricultori in sapa de lemn. Ardei, rosii, cartofi, vita de vie, mere si prune, toate au fost distruse. Oamenii au pierdut tot intr-o singura noapte, iar acum sunt disperati. Se plang ca singuri, nu vor reusi sa suporte pagubele, de aceea cer ajutorul autoritatilor.

Primarul spune ca toata comuna este calamitata. Spera sa obtina sprijin din partea statului, ca sa ii poata despagubi pe oameni.

Mai grav este ca productia va fi compromisa si in anii urmatori.

ECHIPA: Ion Obagila, Valentin Popescu/Ciprian Rusa

http://youtu.be/pzDMe-BY1Zs

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe