PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DISPERAREA I-A CUPRINS PE PSD-IȘTI

DISPERAREA I-A CUPRINS PE PSD-IȘTI

de Mditv
34 vizualizări

Disperarea psd-iștilor a atins cote nemaîntâlnite. Văzând cum scad în sondaje de la o zi la alta, au apelat la „tehnici” noi de campanie electorală. Cu câteva zile înainte de momentul decisiv care îi va scoate din ecuație, psd-iști au împărțit buletine de vot prin care le arătau oamenilor exact ce trebuie să voteze, în speranța că vor avea mai multe voturi. Ceea ce probabil nu știu este faptul că oamenii nu mai cred în minciunile pe care le-au auzit în fiecare campanie electorală din partea lor. Cerem Autorității Electorale Permanente, Prefecturii Dîmbovița și Inspectoratului de Poliție Dîmbovița să se autosesizeze și să ia măsurile ce se impun.

O primă tentativă de fraudă majoră a fost sesizată de cetățeni cu câteva zile înaintea deschiderii urnelor. Mai mulți oameni susțin că au primit specimene de buletine de vot, gata ștampilate. Buletinele de vot pentru alegerile din 5 iunie, gata ștampilate, au fost distribuite de echipa de campanie a unui candidat PSD, atât în cutiile poștale ale cetățenilor, cât și din poartă în poartă, fiind înmânate direct cetățenilor. Oamenii au primit hârtii A4, care imită buletinul de vot stabilit de Biroul Electoral Central, care are mențiunea VOTAT în căsuța candiatului PSD.

Disperarea psd-iștilor are un motiv întemeiat: PNL este preferat în intenția de vot a dâmbovițenilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe