PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » INTEGRITATE ȘI NU PREA

INTEGRITATE ȘI NU PREA

de Mditv
439 vizualizări

Alianta pentru Romania curata a publicat, pe propriul site, o noua analiza a candidatilor pentru postul de primar din marile orase ale tarii.Ca si la precedentele analize, ale celor de la www.romaniacurata.ro, in cazul Targovistei sau al judetului Dambovita, un nume apare fara exceptie, Daniel Cristian Stan, momentan primar interimar al Targovistei. Candidatul PSD, apare, in analiza criteriilor de integritate, stabilite de cei de la romaniacurata.ro, la rubrica celor cu probleme majore, atunci cand este vorba de integritate.

Sotia lui Cristian Daniel Stan, Mariana Suzana Stan, este copropietar al casei de avocatura „Stan si Asociatii”, o casa de avocatura ce spoliaza bugetele mai multor unitati administrative din judetul Dambovita prin contracte de asistenta juridica, acordate prin atribuire directa,

Sunt doar o parte dintre comunele sau orasele ce cotizeaza financiar, la bunastarea familiei Stan, Cristian daniel Stan fiind un reprezentant de seama al PSD Dambovita ca si reprezentantii comunitatilor ce au contracte cu casa de avocatura „Stan si Asociatii”. Dealtfel, Cristian Stan,poate fi incadrat si la categoria traseist politic, lucru insa neprecizat de Alianta pentru Romania Curata, doarece, in anul 2008, a reprezentat UDMR, in Biroul Electoral Judetean Dambovita, in conditiile in care in Dambovita comunitatea maghiara lipseste aproape cu desavarsire.

Cel de-al doilea pretendent la scaunul de edil sef al Targovistei, la alegerile din data de 5 iunie , identificat cu probleme de cei de la Romania Curata, este reprezentantul celor de la ALDE, Dumitru Barbu, incadrat la categoria traseism politic, deoarece a facut, de-a lungul timpului, parte din PRM; apoi PSD si momentan ALDE.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe