PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOAR ALTII AU PROBLEME

DOAR ALTII AU PROBLEME

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Nu a fost nicio problema. Autoritatile judetene dambovitene spun ca au trecut cu bine examenul zapezii, iar judetul aproape nici nu a simtit capriciile codului portocaliu, de ninsori si viscol.In alta ordine de idei insa reprezentantii Prefecturii spun ca doar la Targoviste au fost ceva probleme.

Reprezentantii puterii la nivel de Prefectura sau Consiliu Judetean spun ca in judetul Dambovita nu este nicio problema cel putin in sectoarele pe care ei le-au gestionat, DN-uri, alimentari cu electricitate, gaze sau apa a localitatilor si daca pe ici pe colo au mai fost mici inconveniente s-au remediat. In schimb reprezentantii Guvernului arata cu degetul inspre Primaria Targoviste, amenintand chiar cu aplicarea de amenzi.

Cu sau fara amenzi cert este ca in Targoviste nu au fost semnalate intreruperi ale alimentarii cu energie electrica sau alte utilitati si nici drumurile nu au fost inchise circulatiei rutiere, lucru ce nu poate fi afirmat pentru intreg judetul Dambovita.

Redactor: Horia Marin

Imagine: Raducu Radoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe