PRIMA PAGINĂ » SPORT » DOAR BRONZ – VIDEO

DOAR BRONZ – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Secția de karate a CS Târgoviște s-a întors cu trei medalii de la Brașov

 

 

Karateka de la CS Târgoviște au cucerit trei medalii la Open-ul României, competiție desfășurată la Brașov. Lavinia Olteanu, Cristian Mihăieș și Ruxandra Bica au fost laureații grupării pregătite de Ionuț Munteanu. Toți au obținut medalii de bronz, într-o întrecere la care au participat, în total, 350 de sportivi, la kata și kumite, cadeți, juniori, tineret și seniori. CS Târgoviște a deplasat un lot format din șapte karateka, cinci la seniori și doi la tineret.

Tot la Brasov, in Aula Universitatii Transilvania, a avut loc Cursul de perfectionare si licentiere pentru arbitrii si antrenori pe regulamentul competitional W.K.F. (World Karate Federation – singura federatie mondiala de karate recunoscută de comitetul internațional olimpic. Ședințele, la care au participat și șase dâmbovițeni, au fost conduse deseful Comisiei europene de arbitraj WKF, Primoz Debenak (Slovenia).

 

 

I. M

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe