PRIMA PAGINĂ » SPORT » DOAR FCM MERGE MAI DEPARTE! – VIDEO

DOAR FCM MERGE MAI DEPARTE! – VIDEO

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Voința Pietroșița – FCM Târgoviște 0-2, Hidro Vâlcea – Urban Titu 1-0

 

 

 

Una caldă.. și alta rece pentru echipele dâmbovițene care au evoluat în primul tur al Cupei României! FCM Târgoviște și-a respectat statutul de favorită și s-a impus fără probleme la Pietroșița, 2-0 în fața câștigătoarei fazei județene a competiției. Coman și Dragnea au punctat pentru Municipal.

 

Echipa s-a mișcat bine, în condițiile în care nu este pregătită fizic. Reluarea antrenamentelor va avea loc abia luni. Am întâlnit un adversar ambițios și o atmosferă frumoasă, a concluzionat șeful de la FCM, Ghiorghi Zotic. Roș-albaștrii de la Șotânga au fost conduși de cuplul Zegheru – Gâldău, după ce Gigi Manea și-a anunțat demisia zilele trecute.

 

Nu la fel de bine s-a prezentat Urban Titu. Trupa antrenată de Nicu Croitoru a pierdut la Vâlcea, în fața divizionarei D Hidro, cu 0-1 și a fost eliminată din Cupa României. Titu rămâne totuși pe meleagurile vâlcene, unde își desfășoară stagiul de pregătire centralizat, la Govora. Următorul tur al cupei României, ediția 2013-2014, se va juca pe 31 iulie.

 

 

Ionut Marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe