PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DONAREA IMPOZITULUI CU IZ PENAL – VIDEO

DONAREA IMPOZITULUI CU IZ PENAL – VIDEO

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Un tanar de 32 de ani gasise reteta perfecta de a face bani usor dar sigur, cei drept ilegal. Tanarul a falsificat sute de declaratii privind donarea a 2 % din impozitul pe venit, impozit pe care-l directiona catre contul asociatiei sale “ Muritorii Ultimelor Zile”. Planurile de imbogatire i-au fost date peste cap de politistii de la Pucioasa, care s-au prins de falsurile tanarului.

 

Tanarul a fost luat la ochi de politisti dupa ce la Pucioasa au fost gasite 760 de astfel de declaratii , toate depuse pentru Asociatia  lui. Politistii au stabilit ca acesta completa singur formularele. Isi procura datele personale ale oamenilor din listele cu participantii la diferite concursuri tv si apoi le completa in formulare si semna in fals.  Anchetatorii au descins la domiciliul lui si la sediul Asociatiei unde au gasit sute de copii de carti de identitate si alte sute de formulare completate, gata de a fi depuse.

Tanarul ar fi inceput asa-zisa afacere din urma cu  3 ani, spun anchetatorii, timp in care ar fi strans peste 250000 de lei. Acum el trebuie sa dea socoteala in fata procurorilor. El este cercetat pentru fals material in inscrisuri sub semnatura privata si inselaciune si, daca va fi gasit vinovat, risca pedeapsa cu inchisoare intre 3 si 15 ani.

 

Echipa: Mihai Eremia,Eduard Gaiseanu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe