PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EVENIMENTE IN SIGURANTA, CU SPECIALISTI – VIDEO

EVENIMENTE IN SIGURANTA, CU SPECIALISTI – VIDEO

de Andrei Oprescu
45 vizualizări

A devenit deja obisnuinta ca orice eveniment cu un public numeros sa se incheie cu imbranceli si haos.  Un exemplu in acest caz ar fi scoaterea moastelor la diferite biserici. Credinciosii uita de cele sfinte si de cele mai multe ori se comporta ca pe stadion. Mai nou aceste intamplari neplacute sunt inlaturate prin cedarea ordinii si sigurnatei evenimentului unei firme specializate. Agentii speciali preiau totul: de la gardarea persoanelor VIP pana la asigurarea unei bune desfasurari a evenimentului.

Departamentul Escorta VIP furnizeaza garzi de corp instruite si pregatite sa actioneze cu discretie sau in forta, dupa caz, in diverse situatii care tin de natura profesiei sau avand caracter personal, precum si in orice situatii de zi cu zi in care este solicitata protectia personala. Pentru ca acest tip de serviciu este destinat persoanelor cu functii deosebite sau celor care sunt obisnuiti cu tratament preferential, este strict necesar ca personalul ce lucreaza in aceasta ramura de servicii oferite trebuie sa indeplineasca cerinte speciale, adaptate pretentiilor fiecarui client.

Mai nou , firmele specializate asigura cu succes ordinea si sigurnata si la evenimentele religioase.

Echipa: Mihai Eremia, Rduard Gaiseanu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe