PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOREL A COMIS-O DIN NOU!

DOREL A COMIS-O DIN NOU!

de Mditv
5 vizualizări

Dorel a comis-o din nou in municipiul Targoviste si de aceasta data mult mai grav! In cadrul lucrarilor la PIDU A, pe strada Tudor Vladimirescu, a fost sparta conducta de apa potabila, iar in urma avariei, atat municipiul Targoviste, cat si alte cinci localitati, au ramas fara apa potabila. In plus, s-a constatat ca materialul din care a fost facuta conducta este cancerigen si interzis din 2007.

Odata cu avaria la conducta de apa, s-a aflat ca apa de la robinet, pe care targovistenii o folosesc in scop potabil, trece prin tevi facute din materiale interzise in toata lumea. Este vorba despre azbociment, materialul care s-a spart in timpul lucrarilor la infrastructura rutiera si care este declarat cancerigen din anul 2007. Conducta sparta are 40 de ani vechime, iar directorul Comapniei de Apa Targoviste Dambovita spune ca trebuia schimbata la finalizarea POS-ului I de Mediu. Pe langa pericolul permanent de imbolnavire al oamenilor, targovistenii si locuitorii din localitatile Aninoasa, Sotanga, Gura Ocnitei, Razvad si Doicesti au stat fara apa mai bine de 12 ore, din cauza stilului lent si ineficient in care se lucreaza la Compania de Apa.

Unii dintre cetateni au reusit sa prinda putina apa in prima parte a zilei, de la hidrofoarele Companiei, montate in oras.

Asadar, targovistenii platesc printre cele mai mari preturi ale unui metru cub de apa din toata tara si isi pun permanent viata in pericol. Platesc o apa care vine pe o conducta facuta dintr-un material cancerigen. Sigur conducta avariata nu este singura din azbociment din subteranul municipiului. Si pentru ca s-a aflat acest mic detaliu, dar cu un risc urias pentru sanatatea contribuabililor, printre cetateni a pornit zvonul ca apa nu va fi potabila in urmatoarele zile.

In jurul orei 16, in anumite zone din municipiul Targoviste, a fost reluata furnizarea apei potabila, insa nu se stie cand va fi remediata in totalitate avaria si ce garantie are aceasta. In plus, Dorel nu se dezminte si sta la panda permanent!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe