PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » STALPI MONTATI IN INTERSECTIE

STALPI MONTATI IN INTERSECTIE

de Mditv
12 vizualizări

Orasul lui Nenea Iancu Caragiale este o sursa inepuizabila de umor,iar daca marele dramaturg ar fi trait in aceste timpuri ar fi scris momente si schite dupa ce ar fi vazut doi stalpi montati fix in mijlocul unei intersectii extrem de circulate. Asta desi, spun oamenii legii, nu a existat niciun aviz emis de Politia Rutiera. Cei mai multi dintre soferi au fost socati cand au vazut obstacolele din trafic.

Altii si-au pastrat hazul,s-au distrat copios si au numit marea lucrare… a opta minune a lumii. Stalpii buclucasi de la Ploiesti au fost montati in mijlocul intersectiei in cadrul unor ample lucrari efectuate la linia de tramvai si vor fi folositi pentru sustinerea firelor mijloacelor de transport in comun. Una peste alta, soferii au ramas mirati cand au vazut ce a rasarit peste noapte, in mijocul drumului si spun ca incearca sa se adapteze situatiei pentru a tranzita in siguranta zona.

Stalpii sunt un real pericol pentru siguranta traficului rutier, asta o spun politistii, care au deschis in acest caz un dosar penal. Reprezentantii Primariei Ploiesti verifica modul in care au fost amplasati acestia fix in mijlocul intersectiei. Pana la finalizarea anchetei si concluziile acesteia,soferii au denumit zona a opta minune a lumii si spun ca insusi marele Ion Luca Caragiale ar fi invidios pe situatiile pe care le ofera urbea si in prezent,dar spera ca stalpii sa fie totusi daramati sau stramutati.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe