PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » EXCLUSIVITATE! DOUĂ FAMILII DIN GURA OCNIȚEI S-AU RĂFUIT ÎNTR-UN TÂRG AUTO. UN TÂNĂR ESTE ÎN STARE GRAVĂ!

EXCLUSIVITATE! DOUĂ FAMILII DIN GURA OCNIȚEI S-AU RĂFUIT ÎNTR-UN TÂRG AUTO. UN TÂNĂR ESTE ÎN STARE GRAVĂ!

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Războiul dintre două familii din Gura Ocniței pare fără sfârșit. După ce anul trecut capul unei familii a fost ucis chiar în fața porții de membrii clanului rival, acum un tânăr din aceeași familie a ajuns în stare gravă la spital după ce ar fi fost bătut cu bestialitate și lovit cu toporul în cap. Scenele s-au petrecut la un târg auto din Ploiești. Rudele victimei susțin că sunt terorizați și că se tem pentru viețile lor.

De curând s-a consumat un nou episod violent. Răfuiala dintre cele două familii a avut loc chiar în mijlocul unui târg auto din Ploiești. Un tânăr a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit cu toporul în cap. Seif, așa cum era cunoscut în comunitate, a fost bătut cu bestialitate de familia rivală. Acum este internat la Spitalul de Urgență din Ploiești. VO REVENI CU AMĂNUNTE!

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe