PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRAGNEA VORBEȘTE DIN POVEȘTI

DRAGNEA VORBEȘTE DIN POVEȘTI

de Mditv
10 vizualizări

PREZENT LA TÂRGOVIȘTE, PREȘEDINTELE PSD A REITERAT IDEEA UNEI CAMPANII CURATE

REGULA LUI DRAGNEA, SFIDATĂ DE PREȘEDINTELE CJ DÂMBOVIȚA

ADRIAN ȚUȚUIANU ȘI-A JIGNIT CONTRACANDIDAȚII ÎN COMUNICATE DE PRESĂ

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut astazi o vizita in Targoviste. In cadrul conferintei de presa sustinute la sediul judetean al partidului, Dragnea a tinut sa reaminteasca faptul ca isi doreste o campanie curata si ca psd-istii nu se vor preta la strategii de atac. Liderul PSD pare că vorbește din povești sau nu cunoaște activitatea președintelui Consiliului Județean Dâmbovița. În realitate, președintele CJD a ignorat total spusele lui Dragnea și nu a făcut decât să-și atace la orice pas contracandidații și să le aducă jigniri și acuze nefondate.

„Într-un vocabular pe care-l înțelege și domnul Miculescu, PNL Dâmboviţa va câștiga alegerile când va zbura porcul. Administrația județeană nu este abator!”

sursa: comunicat de presă PSD Dâmbovița

Domnul Miculescu, marele șef al PNL-ului, și-a cumpărat două partide. Vă spun că așa este. Formula corectă este cumpărat pentru că n-a fost ales de cineva„.

sursa: declarație președinte PSD Dâmbovița

„Dl. Miculescu, este, cred eu, un personaj care poluează viața politică dâmbovițeană, lipsit de scrupule, fără vreo credință, fără caracter, un om care nu cunoaște și nu poate să-și gândească conduita politică„.

sursa: declarație de presă președinte PSD Dâmbovița

Acestea sunt doar câteva exemple de ieșiri necontrolate și total în opoziție cu ideile lui Dragnea pe care președintele PSD Dâmbovița le-a avut în comunicatele de presă și în cadrul conferințelor. În aceste condiții se pare că Liviu Dragnea nu cunoaște activitatea din teritoriu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe