PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRAMA CONTINUĂ – VIDEO

DRAMA CONTINUĂ – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Prahoveanca care si-a ingropat fetita abia nascuta, in gradina din spatele casei, a fost internata la spital. La fel si baiatul de 13 ani care a ajutat-o sa ingroape pruncul. Copilul a ajuns la psihiatrie dupa ce a incercat sa se sinucida. Celelalt minor a fost luat de cei de la Protectia Copilului Prahova si dus la un centru de plasament in regim de urgenta.
Baiatul care a vazut toata grozavia si care implinise doar cu o zi in urma 13 ani a vrut sa isi puna capat zilelor de doua ori. Copilul a fost foarte agitat spun vecinii si a intrat in soc.
Anuntat de autoritati, sotul femeii a venit intr-un suflet de la Bucuresti, unde lucreaza la o firma de paza. Martorii spun ca vestea ingrozitoare l-a socat si pe el. Sotia lui risca sa fie decazuta din drepturi.
Prahoveanca de 41 de ani a ramas internata la Maternitatea din Ploiesti. Femeia este la a 5 a nastere, iar acum un an si jumatate a adus pe lume un alt prunc care a murit la zpital imeidat dupa nastere. Si medicii specialisti sunt de parere ca in cazul bebelului ingropat in gradina, sarcina a fost una la termen.
Politistii asteapta acum rezultatul necropsiei de la Medicina Legala.
Dupa ce se va insanatosi, femeia va fi supusa unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca a avut discernamant cand si –a ingropat pruncul.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe