PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIVITATE – SE STRÂNGE LAȚUL – VIDEO

EXCLUSIVITATE – SE STRÂNGE LAȚUL – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Anchetele interne de la Compania de Apă Targoviste-Dambovita par ca bat pasul pe loc. Nu si cele ale anchetatorilor! Procurorii au anuntat ca au inceput urmarirea penala in cazul apei infestate de la Aninoasa pentru trei infractiuni: infestarea apei, abuz in serviciu si neglijenta in serviciu. In plus au demarat cercetari penale intr-un alt dosar deschis dupa ce o batrana a murit , cel mai probabil, dupa ce a consumat apa infestata. Aici acuzatiile pot fi mult mai grave, respectiv ucidere din culpa!
Dupa trei luni de la groaznicul eveniment petrecut la Aninoasa, unde sute de oameni s-au imbolnavit dupa ce au intrat in contact cu apa infestata cu fecale, anchetele Companiei de Apa nu s-au finalizat. Un membru al consiliului de Administratie al Comapniei aduce acuzatii grave al adresa celor care ar trebui sa anunte vinovatii.

Presedintele Consiliului de Administratie, Adrian Simion a refuzat sa faca comentarii despre situatia de la Compania de Apa.
A facut totusi promisiuni ca va face publice rezultatele celor doua anchete pe data de 15 iulie. Procurorii nu asteapta insa aceste rezultate si au anuntat ca au inceput deja urmarirea penala a mai multor persoane de la Compania de Apa.
Pe masa procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviste a ajuns un alt dosar unde se fac cercetari pentru ucidere din culpa dupa ce o femeie din Aninoasa a murit, cel mai probabil, rapusa de un virus contactat in urma consumului de apa infestata.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe