PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DROGURI IN INALTA SOCIETATE

DROGURI IN INALTA SOCIETATE

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Fiul directoarei de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Dambovita, Georgeta Zaharia,este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri. Ofiterii de la DIICOT ar fi deschis zilele trecute la domiciliul acetstuia, unde ar fi gasit o cultura de cannabis. Surse din cadrul anchetatorilor sustin ca din retea mai faceau parte inca doi barbati, unul dinte ei fiind un avocat din Moreni, fartele unui judecator de presitigiu.

Ofiterii de la Crima Organizata ar fi facut zilele trecute mai multe perchezitii in judetul Dambovita pentru destructurarea unei retea de traficanti de droguri. Printre locuintele perchezitionate ar fi fost si dommiciliul fiului directoarei Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Dambovita, Georgeta Zaharia, unde anchetatorii ar fi gasit culture de canabis. Acesta ar fi cercetat momentan in stare de libertate. Printre cei anchetati s-ar mai afla si un avocat din Moreni, fratele unui judecator de prestigiu. Se pare ca acesta a fost deja retinut de ofiterii DIICOT. Daca vor fi gaisti vinovati , acestia risca ani grei de inchisoare pentru trafic de droguri.

 

http://youtu.be/OvY-NVjSh2A

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe