PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BOGDAN SIMION, CERCETAT PENTRU SANTAJ

BOGDAN SIMION, CERCETAT PENTRU SANTAJ

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

Bogdan Simion, presedintele PDL Vulcana Pandele si administrator al site-ului de stiri DambovitaNews, a fost saltat de ofiterii IGPR.  El este suspectat ca ar fi santajat mai multi primari din judetul Dambovita cu publicarea unor articole compromitatoare la adresa acestora cu scopul de a-i determina sa incheie contracte de publicitate. Anchetatorii au descins in aceasta dimineata la domiciliile lui Simion, de unde au ridicat mai multa aparatura electronica.

Anchetatorii sustin ca Bogdan Simion, administratorul site-ului DambovitaNews si consilier local PDL in localitatea damboviteana Vulcana Panedele, ar fi santajat mai multi primari din judetul Dambovita. In aceasta dimineata, ofiterii din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au deschins la domiciliul lui Simion din Vulvana Pandele dar si la locuinta concubinei sale din Vulcana Bai. Primarii santajati au depus mai multe plangeri impotriva suspectului.

Bogdan Simion a fost ridicat de anchetatori si dus la Bucuresti pentru continuarea cercetarilor. El se declara nevinovat.

Investigatorii sustin ca Simion ar fi santajat primarii in perioada noiembrie 2012- martie 2013. In aceiasi perioada in care el ar fi santajat edilii, Inspectoratul de Politie Dambovita ii  oferea diplome de merit in aplauzele ofiterilor.

Daca va fi gasit vinovat pentru santaj, Simion risca sa petreaca ani grei in spatele gratiilor.

Mihai Eremia

Ciprian Rusa

http://youtu.be/K-MRU0qYEJM

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe