PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DROGURI LA SOLARIU – VIDEO

DROGURI LA SOLARIU – VIDEO

de admin
63 vizualizări

Un teleromanean si un italian au pus la cale sa se imbogateasca repede, oricare ar fi riscurile. Au construit un solariu si au cultivat cannabis. Afacere promitea, insa planul le-a fost dat peste cap de politsitii de la DIICOT Bucuresti. Vecinii celro doi au ramas muti cand au auzit ce plante cresteau in curtea celor doi.
Teleormanenaul de 28 de ani abia se intorsese din Italia. N-a venit singur, ci insotit de un italian de 75 ani cu care a pus la care o afacere cu droguri de risc, în comuna Traian, din județul Teleorman. Prima oara au construit un solariu, apoi au cultivat plantele. Vecinilor li s-a parut ceva dubios dar nu si-au inchipuit ca ar fi vorba despre droguri.
Vecinii spun că italianul locuia în comună de aproximativ trei ani și aparent era interesat de agricultură, având în vedere că a cumpărat în zonă aproximativ 4 hectare de teren agricol, situate lângă casa în care locuia împreună cu partenerul său de afaceri. Profitabila afacere le-a fost data peste cap de politistii DIICOT care au descins la locuinta celor doi.
Potrivit informațiilor, cei doi bărbați recoltau canabisul, îl tocau, îl uscau, apoi îl comercializau în Italia. Amandoi au fost arestați preventiv și acum sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe