PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DROGURI LA UNIVERSITATE – VIDEO

DROGURI LA UNIVERSITATE – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti si poliţiştii B.C.C.O. Ploieşti – Serviciul Antidrog au descins in noua locatii din campusul Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti si în alte locaţii din Ploieşti, Bucureşti şi Constanţa,într-un dosar privind traficul şi consumul de droguri. Anchetatorii au identificat 60 de persoane,cetăţeni români şi străini, aflati la studii la Universitatea din Ploieşti, care erau urmariti de la inceputul anului.

Cercetarile vizează opt traficanţi,şapte români şi un tanar din Gabon şi 50 de consumatori, cetăţeni români şi cetăţeni din Gabon, Republica Moldova, Azerbaidjean, Turkmenistan, Turcia şi Angola.Din cercetări, s-a stabilit că acestia erau implicaţi în comercializarea şi consumul de cannabis, drogurile provenind de la dealeri din Bucureşti şi Constanţa.În fapt, opt persoane ar fi procurat, de pe raza judeţului Constanţa şi a municipiului Bucureşti, aproximativ 300 grame de cannabis, pe care le-ar fi comercializat ulterior pe raza judeţului Prahova.Cinci dintre cele nouă percheziţii au avut loc în căminele Universităţii din Ploieşti, iar celelalte patru au fost descinderi la domiciliile unor suspecţi, dintre care două la Constanţa şi câte una la Bucureşti şi în municipiul Ploieşti. Drogurile erau vândute la preţul de 50-60 lei gramul. De asemenea, din cercetări a reieşit că, alte 30 de persoane dintre care 15 cetăţeni străini, ar fi deţinut diferite cantităţi de droguri, în vederea consumului. În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate 50 de grame de cannabis, bani, telefoane mobile şi diferite ustensile pentru ambalarea şi consumul drogurilor. La locuinţa unui tânăr de 32 de ani a fost descoperită o micro-cultură in-door cu 5 plante de cannabis, prevăzută cu sisteme de iluminat, încălzire şi ventilaţie.

Procurorii au 60 de mandate de aducere, o parte dintre suspecţii ridicaţi în urma descinderii fiind conduşi la sediul DIICOT Ploieşti, unde au început audierile în acest dosar.

Mihai Eremia

https://www.youtube.com/watch?v=ml_W_T-cHek

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe