PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GRABA STRICĂ TREABA – VIDEO

GRABA STRICĂ TREABA – VIDEO

de admin
8 vizualizări

A scăpat ca prin minune după ce s-a răsturnat cu maşinaintr-o rapa. UN batrana bărbat de 82 ani poate spune ca s-a nascut a doua oara. Conducea grăbit pe DN 1 in judetul Prahova o Dacia 1.300. Nu a ţinut cont de carosabilul umed şi într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului, răsturnându-se cu maşina mai bine de zece metri într-o râpă.
Bărbatul din Oneşti intentiona sa ajunga la o nepoată care locuişte în Sinaia. Graba si neatentia la volan i-au interupt brusc drumul, dup ace batranul a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o rapa. Trecatorii au sunat disperatii la 112 crezand ca batranul e in pericol mare. Sosite la faţa locului, echipajele de la descarcerare şi ambulanţă au constatat minunea. Bătrânul era în afara oricărui pericol, a reuşit să iasă singur din autovehiculul răsturnat şi a refuzat să fie transportat la spital.

Zona cu serpentine de la ieşire din Predeal spre Azuga de pe DN 1 Brasov-Ploiesti este una deosebit de periculoasă, aici avand loc multe accidente rutiere grave. Politistii spun ca batrânul sofer se poate numi norocos pentru că a reușit să scape cu viață dintr-un eveniment rutier din care in mod normal avea șanse mici de supraviețuire.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=EqfrSm5KtEM

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe