PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUM ”ELECTORAL”

DRUM ”ELECTORAL”

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Doar in Romania se poate intampla asa ceva! Drumul Judetean 701 Corbii Mari – Odobesti a fost distrus in totalitate la doar cativa ani de la inaugurare. A fost turnat doar un strat de asfalt ”electoral” in perioada campaniei din 2008, de aceea nu a rezistat, este de parere primarul localitatii dambovitene Corbii Mari, Constantin Anghel. Acum soferii trebuie sa se inarmeze cu rabdare de fier inainte de a porni la drum pentru ca oricand isi pot distruge masinile in craterele din asfalt.

In perioada campaniei electorale din 2008, tronsonul de drum care face legatura intre localitatile Corbii Mari si Odobesti a fost inaugurat cu mare fast de catre Consiliul Judetean. Conform proiectului, ar mai fi trebuit turnat un strat de asfalt, insa se pare ca autoritatile s-au grabit si au lasat treaba nefinalizata.

Acum drumul arata ca dupa bombardament. Traficul se desfasoara cu dificultate. In carosabil sunt sute de gropi, care s-au transformat, in multe zone, in adevarate capcane pentru soferi. Primarul localitatii dambovitene Corbii Mari, Anghel Constantin, a facut numeroase solicitari catre Consiliul Judetean pentru reabilitarea drumului, insa a primit in schimb doar promisiuni.

Drumul Judetean 701, Corbii Mari – Odobesti reprezinta o importanta cale de acces catre Bucuresti si Titu. Acest traseu rutier este parcurs zilnic de sute de masini.

Adriana Răceanu / Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

http://youtu.be/9TZc4L7hJeU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe