PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUM REABILITAT PE BUCĂŢI

DRUM REABILITAT PE BUCĂŢI

de Andrei Oprescu
29 vizualizări

Faptul că drumurile judeţene din Dâmboviţa sunt pline de gropi nu mai miră pe nimeni, însă, autorităţile judeţene nu contenesc să ne surprindă. Un drum judeţean, din zona Răcari, a fost asfaltat din loc în loc şi tot din loc în loc, acolo unde nu este asfalt, gropile sunt adevărate pericole pentru şoferi. Conducatorii auto spun că s-au săturat să ajungă cu maşinile în service în fiecare săptamâna şi cer responsabilitate din partea celor care sunt plătiţi din banii publici, dar care nu îşi fac treaba.

Şoferii sunt indignaţi de faptul că au probleme cu maşinile la interval de câteva zile, pentru că tranzitează DJ 711 A, care face legătura între Ghergani şi Colacu.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa spun că în zonă s-au făcut lucrări, dar finanţarea nu a fost suficientă. Pentru acel drum s-au încheiat două contracte, unul finanţat prin bugetul local, altul finanţat de Mnisterul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, iar la ultima şedinţă de Consiliu Judeţean a fost cuprins în lista de investiţii. Rămâne de văzut cât va dura până va fi reabilitat în totalitate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe