PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DRUMARII AU PORNIT GREU

DRUMARII AU PORNIT GREU

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Iarna i-a luat din nou prin surprindere pe drumari, care s-au pornit greu la orele dimineţii pentru a curăţa carosabilul. Drumurile de pe meleagurile dâmboviţene erau pline de zăpada, iar traficul a fost unul în conditii extreme. Pe anumite porţiuni nu s-a intervenit deloc. Vremea rea le-a pus mari probleme şi tiriştilor, care nu şi-au mai putut continua drumul.

La primele ore ale dimineţii, drumurile dâmboviţene erau pline de zăpadă, spre nemulţumirea şoferilor. Deşi Codul Galben de ninsoare şi viscol a intrat în vigoare de seara trecută, de la ora 22, autorităţile au fost din nou surprinse de zăpadă. Traficul a fost îngreunat atât în oraşe, cât şi pe drumurile judeţene.

Drumarii s-au apucat de treabă abia după ora 9, când pe străzi au apărut şi utilajele. La ieşire de pe Autostrada A1, pe Drumul Judeţean 702 H, spre Morteni, şoferii abia şi-au dat seama pe unde trebuie să circule. Niciun utilaj nu a intervenit în zonă şi peste tot se putea vedea doar un covor alb de zăpadă.

Şi tiriştii s-au confruntat cu probleme în trafic, din cauza zăpezii.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe