PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » DRUMEȚIE PE MUNTE LA 72 DE ANI

DRUMEȚIE PE MUNTE LA 72 DE ANI

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

La 72 de ani s-a aventurat pe munți alături de prieteni însă a avut nevoie de ajutor și cu siguranță nu v-a uita ușor drumeția. Jandarmii montani de pe Valea Prahovei au intervenit noaptea trecută împreună cu lucratări Salvamont pentru căutarea unui grup de 3 persoane ce cobora pe traseul Jepii mici din Bușteni. Turiștii au fost găsiți și aduși în siguranță în orașul stațiune. Din fericire, nu au suferit leziuni, ci doar s-au panicat la lăsarea nopții.

Persoanele au relatat jandarmilor montani și salvamontiștilor că au fost surprinse de lăsarea întunericului și nu au mai putut înainta, drept pentru care au apelat numărul unic de urgență 112. Din grupul de trei, făcea parte o persoană de 72 de ani care din cauza întunericului și a ploii se deplasa foarte greu, iar echipajul de reperare și recuperare al montaniarzilor i-a coborât în condiții de siguranță la baza muntelui, niciunul dintre ei neavând nevoie de îngrijire medicală.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe