PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DUPĂ GER, UN NOU VAL DE NINSORI

DUPĂ GER, UN NOU VAL DE NINSORI

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

După gerul din ultimele zile, meteorologii anunţă un nou val de ninsori în toată ţara. De marţi seara se va semnala mai întâi lapovita, iar de miercuri ninsorile îşi vor face simţită prezenţa în toată ţara. După pragul de -16 grade înregistrat în weekend, temperaturile vor mai creşte şi se vor apropia de cele normale pentru această perioadă.

După gerul Bobotezei, vine un nou val de ninsori. Meteorologii anunță precipitații sub formă de lapoviţă mai întâi, urmate de ninsoare pe întreg teritoriul țării.

Maximele termice nu vor depăși 3 grade Celsius , iar minimele termice vor coborî până la -13 grade Celsius, puţin mai ridicate decât cele din weekend şi de la începutul săptămânii.

Potrivit ANM urmează două săptămâni cu temperaturi nocturne preponderent negative, ajungând până la -14 grade Celsius. În Muntenia, pe 9 și 10 ianuarie media temperaturilor va crește ușor spre 2 grade. În 11 și 12 ianuarie, valorile termice maxime vor fi în jurul unei medii de 0 grade, apoi, până pe 20 ianuarie, vor avea o tendință de creștere treptată, de la 2spre 4 grade. Temperaturile minime vor fi negative de-a lungul celor două săptămâni și se vor situa, în medie regională, între -7 și -3 grade, exceptând nopțile de 8 și 9 ianuarie, când valorile nocturne vor tinde spre o medie în jurul a -9 grade.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe