PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “VERSACE” DIN LUDEȘTI “PITIT” 30 DE ZILE , ÎN ARESTUL DE LA PITEȘTI

“VERSACE” DIN LUDEȘTI “PITIT” 30 DE ZILE , ÎN ARESTUL DE LA PITEȘTI

de Andrei Oprescu
38 vizualizări

Un tânăr din localitatea dâmbovițeană Ludești a fost arestat de către polițiștii argeșeni, după ce a spart cinci case și sediul unei firme din Argeș. I.G.G, zis și “Versace”, are 22 de ani și , în Dâmbovița, nu era cunoscut ca o persoană cu apăcături de infractor.
“Versace” locuia fără forme legale la Pitești și acționa ajutat de un prieten. În cazul acestuia din urmă s-a decis să fie cercetat sub control judiciar.  Cei doi ar fi dat lovitură după lovitură în cinci case, de unde au furat bijuterii și sume importante de bani. Tânărul a dat lovitura și în sediul unei societăți comerciale.
”În ziua de 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, l-au reținut pe I.G.G., de 22 de ani, din Ludești, județul Dâmbovița, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. Bărbatul este bănuit că, în cursul lunii iulie 2018, ar fi pătruns prin efracție în cinci locuințe și sediul unei societăți comerciale de pe raza municipiului Pitești, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de circa 20.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat aproape în totalitate și restituit persoanelor vătămate. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale”, anunță într-un comunicat de presă IPJ Argeș. Tânărul dâmbovițean a fost prezentat magistraților argeșeni cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis ca acesta să-și petreacă următoarele 30 de zile în arestul poliției.

Sursa foto: Săptămânalul Ancheta

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe