PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DUPĂ SĂRBĂTOARE…MALDĂRE DE GUNOAIE – VIDEO

DUPĂ SĂRBĂTOARE…MALDĂRE DE GUNOAIE – VIDEO

de admin
2 vizualizări

S-au distrat , au mancat, au baut si au lasat in urma lor gramezi de gunoaie! Cei care au participat la targul din localitatea damboviteana Baleni au lasat acasa bunul simt si au uitat sa mai faca si curatenie dupa distractia de la balci. Localnicii din zona spun ca asta se intampla in fiecare an. Astazi, persoanele asistate social de primarie au venit cu saci si carute pentru a strange gunoiul. Unii dintre ei au invatat sa faca din pet-uri un profit.
Balciul traditional organizat in Baleni in ziua de Sanziene a lasat in urma maldare de gunoaie. Si asta pentru ca atat comerciantii de ocazie, cat si cei care au participat la sarbatoare au aruncat ambalajele in iarba si nu s-au sinchisit sa le mai stranga la final.
Situatia se repeta de fiecare data, pentru ca bunele moravuri lipsesc cu desavarsire, iar petrecareti raman indiferenti si la avertismentele autoritatilor.
Cei asistati social de primarie au venit pentru a strange gramezile de gunoaie. Chiar daca acestia recunosc faptul ca primesc indemnizatii si trebuie sa munceasca in schimb, oamenii spun ca din bun simt comerciantii puteau sa stranga macar in saci resturile.
Unii fac profit din gunoaiele lasate de izbeliste pe poiana unde se organizeaza balciul. Aceasta femeie aduna pet-urile din plastic si le duce la o firma de reciclare. Spune ca nu primeste mare lucru pe ele, insa atat cat ia, este multumita. Venituri nu are, asa ca orice banut in plus este binevenit.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

https://www.youtube.com/watch?v=GJY-2Q_7tzQ

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe