PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FURIA NATURII A LOVIT DIN NOU – VIDEO

FURIA NATURII A LOVIT DIN NOU – VIDEO

de admin
10 vizualizări

A fost rupere de nori, aseara , in Alexandria! O furtuna de numai 15 minute a facut prapad in tot orasul. Vantul a smuls copaci din radacini, a daramat acoperisuri si a distrus mai multe masini. Oamenii au intrat in panica si au cerut ajutorul pompierilor de la ISU care abia au facut fata solicitarilor.
Furtuna a inbucnit ca din senin. Un sfert de ora a turnat cu galeata iar vantul a suflat atat de puternic incat a smuls mai multe acoperisuri.
La Direcției de Sănătate Publică Teleorman, a ”aterizat” acoperișul unui bloc ce se afla la zeci de metri de curtea instituției.În altă zonă a orașului, o mașină a fost distrusă și o familie a scăpat de tragedie ca prin minune, după ce acoperișul unuia dintre blocuri s-a desprins și a zburat pe bucăți, în toate direcțiile.
Pe o altă stradă din Alexandria, acoperișul unui depozit a ajuns în curtea unei familii vecine.Un copac gros s-a prăbușit pe carosabil în fața Primăriei Alexandriei, după ce a rupt mai multe cabluri de electricitate, blocând traficul . Circulația în zonă a fost oprită mai bine de o oră.
Toate echipele de pompieri din cadrul ISU Teleorman au intervenit pentru a face fata solicitarilor oamenilor.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

https://www.youtube.com/watch?v=jFZlUPjwEkM

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe