PRIMA PAGINĂ » SPORT » E ALTCEVA! – VIDEO

E ALTCEVA! – VIDEO

de admin
5 vizualizări

A fost spectacol de cinci stele la Cluj, în sala Horia Demian! Cei mai buni baschetbalişti străini şi români din Ro­mânia au evoluat la cea de-a 13-a ediţie a All Star Game-ul baschetului masculin românesc. La cel mai aşteptat eveniment baschetbalistic al anului au participat peste 2.000 de spectatori, care pentru o seară au asistat la un adevărat regal cum se poate vedea doar în NBA.
În „Meciul Stelelor“ s-au întîlnit se­lecţionata Nordului şi cea a Sudului, iar cei 28 de baschetbalişti au dat totul pe teren pentru a încînta asistenţa. Meciul a fost cîştigat cu 135-124 de selecţionata Su­dului. În cadrul acestui eveniment, U Mobitelco Cluj a pregătit un concurs de slam-dunk, dar şi unul pentru cel mai bun aruncător de 3 puncte. MVP-ul competiţiei a fost desemnat Louis Darby, autor a 28 de puncte şi 9 pase decisive. Show-ul băieților a venit la aproape o lună de la all star game-ul feminin, organizat la Târgoviște. Prin comparație, dacă la Cluj au fost 2.000 de spectatori în condițiile în care prețul unui tichet a fost 100 de lei, la Târgoviște s-au strâns 5-600 de oameni, cu intrarea liberă.

Reporter: Ionuț Marin
Foto: monitoruldecj.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe