PRIMA PAGINĂ » SPORT » E GATA! PLAY-OFF-UL LIGII I S-A ÎNCHEIAT MARȚI SEARĂ CU VICTORIA STELEI LA TG. MUREȘ

E GATA! PLAY-OFF-UL LIGII I S-A ÎNCHEIAT MARȚI SEARĂ CU VICTORIA STELEI LA TG. MUREȘ

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Marti seara s-a terminat play-off-ul sezonului 2015-2016 al Ligii I. Astra si Steaua vor juca in Liga Campionilor, Pandurii si Viitorul in Europa League, iar pentru ultimul loc de cupe europene se bat echipele din… play-out.

Play-off-ul Ligii I s-a incheiat cu victoria anticipata a Stelei in fata celor de la ASA Tg. Mures, care anul trecut au luptat pentru titlu pana in ultima etapa. Steaua s-a impus cu 4-1 si a terminat sezonul la cinci puncte de campioana Astra, care a pierdut la Severin, 0-1 cu Pandurii. Lucrurile sunt clare in privinta participarii echipelor care au jucat in play-off in cupele europene: Astra si Steaua vor evolua in tururile preliminare ale Ligii Campionilor. La prima vedere, Astra are sanse mai mari sa ajunga in grupele unei competitii continentale. Pandurii Tg. Jiu si Viitorul vor evolua in Europa League, iar pentru celalalt loc care joaca in cupe se bat echipele din.. play-out. Asta pentru ca doua dintre formatiile din play-off, Dinamo si ASA Tg. Mures, nu pot evolua in cupele europene in sezonul 2016-2017.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe