PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ECHIPA MDI, LOVITĂ ȘI AGRESATĂ

ECHIPA MDI, LOVITĂ ȘI AGRESATĂ

de Mditv
10 vizualizări

O echipă MDITV a fost agresată verbal și lovită de un individ chiar în timpul filmării materialului de știri din Fieni. Un individ încă necunoscut a devenit recalcitrant și suspicios față de colegii care se aflau în teren pentru a lua interviuri și în prima fază le-a adresat injurii. Brusc, individul a tras de portieră, l-a lovit pe operator și a pornit o avalanșă de pumni spre camera de filmat. Cerem poliției și organelor abilitate să se sesizeze și să ia măsuri față de bătăuș. Solicitam să fie făcută publică identitatea acestuia și să fie tras la răspundere pentru loviri și alte violențe.

Echipa MDITV se deplasase în teren în localitatea Fieni pentru a realiza un material de știri în legătură cu problema facturilor foarte mari plătite de localnicii de pe strada Nicolae Ștefănescu din cauza pierderilor. Cetățeanul, rămas încă necunoscut a devenit suspicios și a asaltat reporterul cu întrebări legate de material. Deși i s-a explicat situația, acesta a devenit recalcitrant deși atât reporterul cât și operatorul se aflau pe domeniul public. În primă fază a dresat injurii, iar ulterior amenințări și lovituri operatorului.

Individul a continuat seria de pumni și a tras de operator pentru a-l scoate din mașină. Amenințările au venit pe bandă rulantă, la fel și loviturile în camera de filmat.

Cerem poliției și organelor abilitate să se sesizeze și să ia măsuri față de bătăuș. Solicităm să fie făcută publica identitatea acestuia și să fie tras la raspundere pentru atitudinea violentă față de echipa MDITV. MDITV își rezervă dreptul de a face o plângere penală pentru loviri și alte violențe.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe