PRIMA PAGINĂ » SPORT » EGAL ÎN TEREN, MĂCEL ÎN TRIBUNE – VIDEO

EGAL ÎN TEREN, MĂCEL ÎN TRIBUNE – VIDEO

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

România – Ungaria a fost 1-1 sâmbătă seară pe Arena Națională, dar în prim-plan s-au aflat incidentele grave din tribune, între suporterii tricolorilor, firma de pază și Jandarmerie. Lucrurile au degenerat chiar în debutul jocului. Fanii români din peluza Nord au fost provocați de cei 3.000 de maghiari. S-au aruncat scaune și torțe din sectoarele unde stăteau ungurii, iar românii au răspuns pe măsură. Angajații firmei de pază au intervenit în forță, cu bastoane telescopice și gaze lacrimogene; zeci de oameni nevinovați, printre care femei și copii, au căzut victime într-un conflict amplificat chiar de cei care ar fi trebuit să îl aplaneze. Până în finalul primei reprize, mai multe sectoare de pe Arena Națională au fost evacuate. Sute de români, care au plătit între 40 și 800 de lei pe un bilet de intrare, nu au văzut golul stelistului Rusescu, din finalul primei reprize.

 

Românii s-au bucurat mai puțin de o oră. Dzsudzsak a egalat în minutul 80, iar tricolorii n-au mai avut forța să revină. România – Ungaria s-a terminat 1-1, cu două puncte mari pierdute ȘI pe mâna lui Victor Pițurcă. Aproape sigur, românii vor primi și sancțiuni dure după incidentele din tribune. Cel mai probabil, Rusescu și compania vor evolua fără spectatori minim un meci din preliminarii.

Reporter: ionuț marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe