PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ELEVI DÂMBOVIŢENI EMINENŢI

ELEVI DÂMBOVIŢENI EMINENŢI

de Mditv
20 vizualizări

Desi majoritatea tinerilor din ziua de astazi prefera sa isi petreaca timpul folosind tableta sau telefoanele performante, iata ca mai exista si elevi care invata din pasiunea pentru o anumita materie. In judetul Dambovita delegatia Societatii de Stiinte Matematice din Romania s-a intors victoriosa de la a VII-a editie a Concursului Gazeta Matematica.

Matematica nu este o ştiinţă accesibilă tuturor elevilor, însă câţiva tineri elevi din judeţul Dâmboviţa au ţinut să arate contrariul. Elevii participanţi la concursul Gazeta Matematica – Viitori Olimpici desfășurat ca în fiecare an la Câmpulung Muscel, au obținut 4 premii I, o medalie de argint și una de bronz, precum și două mențiuni.

Deşi au obţinut rezultate foarte bune la matematică, elevii nu neglijează celelalte materii şi au rezultate la fel de bune ca la matematică.

Aceşti tineri pot fi un exemplu pozitiv pentru generaţia care obţine un procent tot mai scăzut de promovabilitate la examenele de evaluare naţională şi bacalaureat. Elevii premianţi au demonstrat că se pot obţine cele mai bune rezultate la învăţătură fără a uita să se bucure de copilărie, joacă şi prieteni.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe