PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROGRAMUL „RABLA” A CRESCUT VÂNZĂRILE

PROGRAMUL „RABLA” A CRESCUT VÂNZĂRILE

de Mditv
2 vizualizări

Programul rabla Clasic 2016 pentru persoane fizice demarat in iunie 2016 s-a dovedit a fi mult asteptat. Tichetele s-au vandut ca painea calda iar acum clientii spera ca voucherele sa fie suplimentate, deoarece momentan programul este suspendat.

Deşi bugetul programului de stimulare a innoirii Parcului auto Național Rabla Clasic 2016 a fost mai mic decat in anii precedenţi, reprezentanţele auto susţin că vanzările de autoturisme au fost mari. Imediat ce programul s-a demarat, voucherele au fost achiziţionate in sistem electronic iar reprezentanţele auto au vandut sute de autoturisme.

Este al 12 -lea an de funcţionare al programului Rabla iar românii au aşteptat ca de fiecare dată cu nerăbdare voucherele prin care duc la casat vechea maşină şi pot achiziţiona un nou autoturism. Prin programul „Rabla 2016”, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor estimează că au fost scoase din circulaţie aproximativ 20.000 de autovehicule poluante.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe